Ingrediente pt 4 portii:
- 250 grame de creveti (mai micuti);
- 100 g chorizo tocat marunt;
- ½ ardei galben, feliat;
- ½ ardei rosu, feliat;
- 1 ardei iute tocat;
- cateva rosii cherry taiate in jumatate;
- doua- trei linguri de porumb din conserva;
- 200 g mozzarella;
- zeama de la ½ lamaie;
- ulei de masline;
- sare, piper, oregano uscat.
Asezam crevetii in portii egale in patru vase de copt.
Apoi ii saram, piperam si ii stropim cu putina zeama de lamaie. Adaugam peste ei si celelate ingrediente: ardeii, porumbul, chorizo-ul si mozzarella deasupra dupa care presaram totul cu putin oregano, stropim cu ulei de masline si dam totul la cuptorul incins pentu 10-15 minute, pana cand mozzarella se topeste frumos peste legume si creveti si se rumeneste putin.
O gustare foarte simpla si gustoasa; enjoy!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu