joi, 20 ianuarie 2011

File de cod cu bacon, legume si mozzarella



 Ingrediente pentru 2 portii:


•    2 fileuri de cod;
•    4 felii de bacon;
•    cateva rosii cherry;
•    jumatate de ardei verde feliat;
•    o felie de lamiae taiata in 4;
•    cateva bilute de mozzarella sau jumatate dintrun bulgare normal;
•    acele de la un fir de rozmarin;
•    ulei de masline;
•    sare piper, fulgi de chilli, oregano.

















Este o reteta super simpla, usoara si delicioasa.
Mai intai incalzim cuptorul la 200 de grade. Intre timp tapetam o tava de cuptor cu hartie de copt si asezam totul in tava: intindem mai intai feliile de bacon in perechi, asezam apoi cate o bucata de peste peste cele doua felii de bacon.Saram si piperam putin pestele, apoi aruncam peste el legumele, feliutele de lamaie, mozzarella si acele de rozmarin. Le asezonam toate cu sare, piper, fulgi de chilli si oregano uscat dupa gustul fiecaruia. Stopim totul cu ulei de masline, dam la cuptor pentru 15 minute si…. gata! Acest preparat poate fi  un pranz rapid sau o cina usoara.
     Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate